Maandhoroscoop leeuw liefde. Horoscoop leeuw: gratis daghoroscoop werk, liefde en gezondheid 2019-02-06

Maandhoroscoop leeuw liefde Rating: 8,9/10 667 reviews

Daghoroscoop liefde. Gratis jouw liefdeshoroscoop voor vandaag.

maandhoroscoop leeuw liefde

Het lijkt een prima week te worden om je relatie positieve impulsen te geven. Je partner is geregeld verbaasd over de intense energie die er tussen jullie hangt. Zorg er alleen wel voor dat jullie deze relatie niet voor lief nemen en elkaar blijven waarderen. Zo kennen we de vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter die passie en avontuur nodig hebben. Laat vooral je gevoelens spreken en laat verplichtingen verplichtingen zijn.

Next

Maandhoroscoop Leeuw februari 2019

maandhoroscoop leeuw liefde

Je bent optimistisch en daardoor erg vrolijk, waardoor je partner en anderen graag met je omgaan. Lees hier meer over de. Singles Het zal als gevolg van de Maan een bijzondere week worden, omdat deze energie ervoor zorgt dat je zowel seksueel als qua zakelijkheden veel passie kunt voelen. Let op dat je, als je langdurig onder stress gebukt gaat, last van je bloedsysteem kunt krijgen. Hij kan zich verschrikkelijk voornaam voordoen, is attent, methodisch, theatraal, dramatisch, ambitieus, zelfstandig, nobel en kan een magnetische aantrekkingskracht ontwikkelen.

Next

Daghoroscoop Leeuw

maandhoroscoop leeuw liefde

Met name financieel zijn er dan veel mogelijkheden, waardoor het een maand is van winst of vergroting van je inkomen. Vanaf de 21ste zal er een prima periode aankomen. Kortom, de spirituele energie zal jou gedurende een groot deel van de week bijstaan. Versterk de weerstand van je lichaam. Leeuw is een vuurteken dat heel dominant en assertief kan zijn. Tweelingen Liefdesrelatie en sociale contacten De Volle Maan zal deze week krachtige invloed hebben omdat deze in je sector van gezin en familie beweegt.

Next

Maandhoroscoop Leeuw

maandhoroscoop leeuw liefde

Soms zie je deze verschillen ook op emotioneel gebied. Zitten jullie daarin niet op een lijn, dan blijft de relatie heel moeilijk. Stel je open voor je partner, maak eens een extra gebaar, neem de tijd voor de liefde en je zult wel eens ongekend sensuele momenten tegemoet kunnen zien. Als je in de verre toekomst terugkijkt en meerdere decennia vergelijkt, zie je meteen dat de jaren met Uranus op deze positie de jaren waren waarin je meer deed en bereikte dan in elk ander tijdvak. Omdat Pluto en Saturnus een band hebben, kunnen veel mensen in staat zijn evenwicht te vinden en de juiste keuzes te maken. De mini-planeten Ceres en Eris gaan een warme verbinding met elkaar aan.

Next

Weekhoroscoop Leeuw

maandhoroscoop leeuw liefde

Met wie beleeft Leeuw zijn grote liefde? Dit is op zich niet erg, maar je dient wel in de gaten te houden dat je partner natuurlijk nooit kan voldoen aan een droom. Weegschaal Liefdesrelaties en sociale contacten De Maan zal in je sector van genezing en vrijheid reizen. Dit zal gegarandeerd een wilsstrijd worden! Carrière en financiën De Volle Maan van dinsdag reist in jouw sector van carrière en financiën. De mini-planeten Ceres en Eris gaan een warme verbinding met elkaar aan. Mercurius vormt namelijk een vierkant met Jupiter en Venus en Pluto gaan de strijd met elkaar aan. Krijgt Leeuw dit dan zal Leeuw zich hartstochtelijk voelen en ongelofelijke affectie tonen en strooien met complimenten.

Next

Leeuw Maandhoroscoop

maandhoroscoop leeuw liefde

Je doet er verstandig aan tijd vrij te houden voor je partner en andere geliefden. Leeuw smacht naar bewondering en goedkeuring en aandacht. Op 7 januari gaat Venus je 5e huis binnen. Ook al is het ontzettend moeilijk voor je, ik ben ervan overtuigd, dat je deze magere tijd door spaarzaam zijn kunt overbruggen. Nochtans kan een combinatie met Ram voor problemen zorgen als Ram interesse in de relatie verliest. De Leeuw is erg trots en wil erkenning, waardering, respect en liefde van een partner. Leeuw en seks Leeuw houdt van uitdagen is dominant en heeft een sterke seksuele persoonlijkheid.

Next

Weekhoroscoop

maandhoroscoop leeuw liefde

Zijn er zaken in je relatie, vriendschappen of andere sociale contacten die besproken moeten worden, dan is het belangrijk hier wel iets mee te doen. De reden is dat ze niet genoeg aandacht en erkenning voelen of krijgen. Wil je direct meer weten neem dan contact met me op. Leeuw carrière en beroep Leeuw is loyaal, houdt van uitdagingen en werkt enorm hard. De enorme levenslust van Leeuw trekt mensen aan als een magneet.

Next

Maandhoroscoop februari 2019

maandhoroscoop leeuw liefde

Ben je single, dan kun je dit wel meer doen, dan als je gebonden bent. We vinden het plannen van de toekomst en de lange termijn belangrijker. Mocht je iets belangrijks willen, dan wordt aangeraden om hier zeker iets mee te doen. Heb je geen plannen gemaakt, dan is dit nog niet te laat om alsnog te doen. Je hebt veel zelfvertrouwen en bent charismatisch, waardoor je zeker wel goed bij mensen kunt liggen. Probeer je vrienden en kennissen wat vaker te zien.

Next

Horoscoop leeuw: gratis daghoroscoop over werk, liefde en gezondheid

maandhoroscoop leeuw liefde

Durf grotere risico´s te nemen, het zal alleen maar in je voordeel zijn. Daarbij speelt ook nog de extra energie van de planeet Mars in Ram. Je hebt nog tijd genoeg om iets op te zetten en meer te bereiken. Laatst bijgewerkt: 30 januari 2019 Wat voorspelt de stand van de planeten deze maand februari voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid? Deze relatie is voor jullie allebei heel erg leuk en jullie zullen heel veel plezier aan elkaar beleven, met veel nieuwe avonturen. Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. In deze liefdes lees je alles over het sterrenbeeld Leeuw in de liefde! Persoonlijke relaties gaan ook goed dit jaar. Het is ook een Tweelingen Liefdesrelatie en sociale contacten De Volle Maan zal deze week krachtige invloed hebben omdat deze in je sector van gezin en familie beweegt.

Next

Maandhoroscoop februari 2019

maandhoroscoop leeuw liefde

Dinsdag en woensdag zijn gelukkige dagen, maar moet je opletten dat je verantwoord blijft. De Leeuw vindt het moeilijk om zijn behoeften, verdriet of zwakheden te accepteren en tonen, en voelt zich ongemakkelijk wanneer de Kreeft zijn twijfels, onzekerheden, zwakheden of humeurigheid uitdrukt. Het seksleven van een Leeuw is een avontuur vol plezier en passie. Je doet er verstandig aan tijd vrij te houden voor je partner en andere geliefden. Adverteerders kunnen soms cookies gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen.

Next