Leuke vragen voor een quiz. Alle IQ testen, lol quizzes, Persoonlijkheids tests, Liefdes / relaties en veel meer 2019-02-07

Leuke vragen voor een quiz Rating: 6,4/10 1933 reviews

Algemene quizvragen

leuke vragen voor een quiz

Harry Mulisch Hoe heette het hondje uit de strip Asterix en Obelix? Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was? Hiermee kan je uitstekend 'gokvragen' verzinnen. Margarita Op welk eiland worden altijd liedjes gezongen voor snoep? Tel je je stappen weleens als je aan het lopen bent? De Lever Wat is de hoogste berg van de wereld? Heb je wel eens iemand echt wat willen aandoen? Aan welk liedje heb je de mooiste herinneringen en waarom? Het ging voor onze diva niet van een leien dakje, ze zal nooit schitteren met haar hoed en bril in een prada pakje. Aan welke reclame erger jij je dood? Nu ook je eigen flash quiz! Wat is je favoriete artiest schilder, beeldhouder etc. Heb je ooit een verkeersbord gestolen? Ook hebben wij online quizvragen samengesteld. We delen onze jarenlange ervaring met vrijgezellenfeesten op deze blog. Wat zou je graag anders zien in je leven en waarom? De Vraag: Wat is de volledige naam van elke docent en in welke twee vakken geeft hij les? Welke vraag zou jij mij of iemand anders nooit stellen, omdat 'ie te grof is? Bel een nationaal radiostation en doe in de uitzending de groeten aan je ouders! Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen? Sint Maarten Welke wielrenner won zeven keer de Tour de France, maar werd betrapt op doping? Welke soort brood is typisch bij het kerstontbijt? Dus wie inspiratie heeft, kom maar op!!!! Tot slot vind je linkjes naar andere veel geraadpleegde vragenlijsten én naar artikelen waar je kunt lezen hoe je betere vragen kunt stellen. Er zijn quizploegen die proberen mee te doen aan zoveel mogelijk kwissen.

Next

Leuke en grappige quizvragen

leuke vragen voor een quiz

Hij heeft een rode neus. Of toch, ik heb de eerste 4 seizoenen van House gezien. Argentinië Hoeveel maanden hebben 30 dagen in een jaar? Wat zal je het liefst allemaal in je leven nog bereiken qua werk, relatie e. Een paar weken voor het vrijgezellenfeest moet de bruidegom een aantal vragen beantwoorden, zoals hierboven al verschillende voorbeelden staan. Wat is jouw meest aantrekkelijke eigenschap, en waarom? Als je morgen een miljoen in de lotto wint hoe zou je die dan besteden? Dino Hoe heet de hond die in een film speelt, maar ook prachtige klassieke muziek maakt? Niets, dat eet ik niet :-. Als je glim lacht moet je overnieuw beginnen! Het aantal vragen is afhankelijk van het tempo van de quiz. Welke soort brood is typisch bij het kerstontbijt? Wat is je volledige doop naam en achternaam? Heb je wel eens iemand gezien die je echt eng vond? Kerst elfjes sommigen zeggen ook wel kabouters Vraag 20.


Next

Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken

leuke vragen voor een quiz

Het gedichtje van mijn vriend voor mij Zo uniek als een walvis Zo roze als haar bril zo zichzelf als een cowboyhoed Jij bent alles wat ik wil Een periode met passie en moed Dat is hoe goed jij mij doet Ik vraag me af waar wij samen heen gaan Maar deze tijd samen was als 1 lange glijbaan Lief he hahaha! Wat heeft Rudolf het rendier? In een stal in Bethlehem. Als je nu zou moeten veranderen in een dier, wat voor dier koos je dan? Wat eet je het liefste op brood? Maar hoe begin je eraan? Wie heeft er leuke ideeën? Wat is het meest erge aan oud worden Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt? Met een vliegende slee en rendieren. Over een paar maanden hebben wij een familiedag met ca 20 volwassenen met. Beschrijf een droom die je ooit gehad, waarvan je naderhand spijt had of dacht: Die had ik nooit mogen dromen. Wat hou je angstvallig uit het zicht als je ouders op bezoek komen? B2 Hoe heet de dinosaurus uit de serie The Flintstones? De boodschap is helder: we denken altijd graag met u mee! Ziver of goudkleurige kerstversiering voor in de boom of in huis.

Next

50 leuke vragen

leuke vragen voor een quiz

Wat was jouw ultieme geluksmoment? Je wil je vrienden en de vrijgezel zoveel mogelijk betrekken bij de quizvragen, en dat kan alleen maar door persoonlijke vragen te stellen die te maken hebben met de vrijgezel. Wat wordt er gevierd met kerst? Ik heb alle vragen hier in het topic staan alleen heb ik nog veel seks gerelateerde vragen liggen die ik hier niet neer kan zetten. Daarbij mag je zo pikant gaan als je gepast lijkt voor de vrijgezel en de genodigden! Op zes dagen van de week liegt hij, maar op de zevende dag spreekt hij altijd de waarheid. Het is gemaakt van glasvezel en is irriterend aan de huid. Heb je geen inspiratie om zelf quizvragen te bedenken voor een leuke quiz met jouw vrienden, familie,. Ik word er gek van als het aan mijn voeteneinde niet stevig is ingestopt. Indien u zelf ook kwisvragen heeft met antwoorden mag u deze altijd.

Next

Hoe maak je een quiz?

leuke vragen voor een quiz

Met hoeveel mensen ben je naar bed geweest deze week? Hoe heet de vakantie rondom kerst? Dit is niet enkel doorslaggevend voor de lengte en moeilijkheidsgraad van de quiz, maar ook voor het type vragen dat je stellen zal. In deze categorie staan quizvragen speciaal voor jongere kinderen zodat ook zij gezellig aan tafel kunnen schuiven bij het volgende quizspelletje. Iedereen heeft bijzondere en hilarische verhalen en eigenschappen en met de juiste vragen komen deze naar boven. Hoe oud was je toen je voor het eerst zat dronken was? Noem 1 ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou? Relaties zijn makkelijk te starten maar het blijft niet altijd fijn. Een oscar Hoe heet de dans die de rugbyers van Nieuw-Zeeland altijd doen voordat de wedstrijd begint? Let goed op, ik doe het maar een maal voor! Is deze uitdrukking waar of niet? Neem dan op en misschien staan jouw quizvragen of het door jou gekozen thema binnenkort wel op Quiz-vragen. Teken een geslachtsdeel en maak daar een foto van. Zing dikkertje dap zo ver als je kan Verzin een pakkende slagzin voor een boekenkast Loop 5 rondjes als een gans terwijl je zingt op de melodie van vader Jacob: k ben een gansje, k ben een gansje kwak kwak kwak, kwak kwak kwak, Ik ga lekker zwemmen, ik ga lekker zwemmen flap flap flap, flap flap flap.

Next

Ronde 1

leuke vragen voor een quiz

Helaas voor haar had ze een kont als een walvis waardoor ze vast zat in een glijbaan, is dat even lauwe pis. De vragen zijn onderverdeeld in categorieën zodat er voor ieder wat wils is. Hoe heet de vakantie rondom kerst? Wat is je favoriete nummer van deze week? Wat beteken fijne kerst in het Engels? Dans je in je auto? Hans Klok Wat is de munteenheid van Japan? Natuurlijk zijn niet alle vragen die we hier hebben geschikt voor elke gelegenheid ; , kies zelf uit welke je leuk vindt. Als je de kans kreeg om iets aan je jonge ik te vertellen met de kennis die je nu hebt, wat zou dat zijn? Daar lig ik niet wakker van! Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Van welke beslissing in jouw leven heb je het meeste spijt? Heb je een één- of tweepersoonsbed? Als je ze in groepjes verdeelt dan is het misschien leuk om een paar van die hersenkrakers te doen, waar ze echt even over na moeten denken met z'n allen. Kolonel Parker Door welke naam is de zanger Paul Hewson beter gekend? Je kan kiezen voor willekeurige indelingen, maar quizzen waarin mannen tegen vrouwen of families tegen elkaar strijden zijn meestal een stuk leuker, gezien de onderlinge rivaliteit.

Next

50 leuke vragen

leuke vragen voor een quiz

Zing je in je auto? Welk diersoort zie je in de kerststal? Ga wel doorvragen nadat je een van onderstaande vragen hebt gesteld. Yen Uit welke bekende serie komt Café Lowietje? Het lijkt mij leuk om een aantal vrienden te verrassen met een leuke quiz, maar ik vind het veel moeilijker dan ik dacht om een begin te maken en om goede vragen te bedenken. Heb je wel eens in de struiken geplast? Wat is de slechtste film die je ooit gezien hebt? Ga op je handen staan, trek een gekke bek en laat iemand een foto maken. Voor wat gaat de televisie aan en voor wat gaat de televisie uit en waarom? De Vraag: Hoe kan de reiziger er achter komen welke weg naar Eindhoven leidt door slechts één vraag te stellen? Zolang de anderen maar niet kunnen weten of het waar is of niet. Dat quizzen leuk kan zijn weten we al. Hier onze gedichtjes van gisteravond: Er was eens een meisje met een hele grote cowboyhoed, ze droeg hem elke dag, het stond haar zo goed. Richard Krajicek Welke Amerikaanse president had een affaire met zijn secretaresse? Venus Williams Waar ben je bang voor als je arachnophobia hebt? Oude kleding van mijn moeder.

Next

Quizvragen en antwoorden!

leuke vragen voor een quiz

Wij van Nunet houden van leuke dingen en één van de leukste dingen in het leven is toch wel een fijne relatie. Maak in paint een tekening van iemand uit de kamer. De zoekterm 'quizvragen' ingeven in een zoekmachine volstaat. Hij weet dat slechts één van de twee wegen naar Eindhoven leidt, maar helaas weet hij niet welke. Om iemand beter te leren kennen, bijvoorbeeld een collega, vriend of vriendin, of tijdens een gewone date, een speeddate of bijvoorbeeld op Whatsapp? Die van een zeehond nadoen vind ik zelf briljant omdat ik dat geen idee waarom regelmatig doe Haha wat een dingen zeg.


Next

Hoe maak je een quiz?

leuke vragen voor een quiz

Wat wil je later worden als je groot bent? Zolang de anderen maar niet kunnen weten of het waar is of niet. Waarschijnlijk wel, in dezelfde setting als het plassen. Welke Kapstok Hoe heet een stalletje waarin kranten en tijdschriften verkocht worden Kiosk Hoe heet iemand die zonder toestemming van de eigenaar in een leegstaand huis gaat wonen Kraker Wat is een docent Leraar Welke rode halve tekening staat in het symbool van de islamitische afdeling van het rode kruis Maan Wat is de zoon van jouw tante van jou Neef Wat is de dochter van jouw oom van jou Nicht Een sos bericht wordt verstuurd bij Noodgeval In welke stad die de oudste van België is staat het standbeeld van Ambiorix Tongeren Wat zijn waterlanders Tranen Wat hadden fietsen vroeger niet waardoor je steeds met je voeten de grond raakte Trappers In welke show treden als vrouw verklede mannen op Travestieshow Welke schepsels uit de Scandinavische folklore versteenden als het daglicht op hen viel Trollen Uit welk land is de Heilige Sint-Nicolaas oorspronkelijk afkomstig Turkije Uit welk land komt de auto met de letters T. . Wat zou jij nu het liefste doen? Stap 3 - Indeling Vragen Een continue opeenvolging van vragen kan leuk zijn, maar het schept meer duidelijkheid als je je vragen indeelt in rondes.

Next