Geen autoverzekering krijgen. Autoverzekering geweigerd » Wat nu? 2019-01-14

Geen autoverzekering krijgen Rating: 4,7/10 1896 reviews

Ouder dan 70? Dan krijgt u geen autoverzekering meer

geen autoverzekering krijgen

Van dit alles word je tegenwoordig via de mail op de hoogte gesteld, omdat het een internetbedrijf is. . Deze zal zorgen voor de groene kaart en het contract en zal de eventuele schadegevallen beheren net zoals iedere andere verzekeraar op de markt. Naast een herinnering per e-mail sturen wij ook een herinnering per post én wordt u als het nodig is ook nog een keer gebeld. Maak dan snel de berekening en vergelijk verschillende autoverzekeraars. Hoe krijg ik deze weer op de weg? Met negatieve schadevrije jaren krijg je dus minder snel een nieuwe autoverzekering.

Next

Autoverzekering geweigerd » Wat nu?

geen autoverzekering krijgen

Maar ook dit geld hebben wij nog niet terug mogen ontvangen. Wij zorgen ervoor dat je verzekering wordt stopgezet. De voorwaarden In de voorwaarden van onze autoverzekering vind je meer informatie over de Verlengde Nieuwwaarderegeling met een rekenvoorbeeld. Het is niet zo dat u meerdere verzekeringen tegelijk moet aanvragen, maar het is in de toekomst wel verstandig om de verzekering al aan te vragen voordat u het kenteken op naam krijgt. In afwachting van uw berichten verblijf ik.

Next

Wat zijn de gevolgen van een verlopen APK?

geen autoverzekering krijgen

Er is een jaar premie door mijn tante betaald terwijl de auto niet op haar naam stond en 1 jaar hebben zij beide premie betaald. Ik heb op 1 oktober via Independer een auto verzekering afgesloten. Maar het kan dat je autoverzekering geweigerd wordt omdat het risico te groot is. Het maakt daarbij niet uit wat de reden is geweest van de afwijzing van uw autoverzekering. Uiteindelijk heb ik het bewijs nog niet ontvangen, is de sanctie inmiddels verhoogd naar 590euro en weet ik niet wat ik moet doen aangezien ze dit bewijs nog niet hebben verzonden. We hebben gebeld en ook de verzekeringsmaatschappij gebeld, maar zij gaven aan de oude auto 2 weken lang meeverzekerd te hebben.


Next

Waarom kan ik geen autoverzekering afsluiten?

geen autoverzekering krijgen

In 2013-2014 was er nog een stijging van 27,4 procent +13,5 procent in 2014-2015, +9,9 procent in 2015-2016 en +6,5 procent in 2016-2017. Naast onze Pechhulp Europa, kun je ook kiezen voor Pechhulp Nederland. Vergeet niet de verzekering van je oude auto stop te zetten! Heb hem zo net wel geschorst zodat ik straks contact op kan nemen met t rdw. Totdat er in mei 2012 onvoldoende saldo op mijn rekening stond en de premie niet kon worden afgeschreven. Er was geen sprake van premieachterstand. Je bent verzekerd in heel Europa en in Algerije, Cyprus, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Turkije en Tunesië.


Next

Weigering autoverzekering: wat als u er geen vindt?

geen autoverzekering krijgen

Nu geven hun aan dat wij een mail hebben ontvangen en een brief hebben gekregen. Zodoende kun je misschien toch nog wat premiekorting bedwingen! Naast een snelle oplossing, ben je ook verzekerd van een vergoeding voor bepaalde reis- en verblijfskosten. Veel verzekeraars wijzen nieuwe klanten steeds sneller af voor een nieuwe autoverzekering. Dit kon niet met terugwerkende kracht gedaan worden. Gemeenschappelijk Motorwaarborgfonds Liefdadigheidstraat 33, bus 1 1210 Brussel fax: 02.

Next

Waarom kan ik geen autoverzekering afsluiten?

geen autoverzekering krijgen

Die weet de weg in het grijze gebied dat de verzekeringswereld voor veel consumenten is. De bestuurder zal waarschijnlijk niet zo net rijden dan als hij of zij zelf de autoverzekering betaalt. De acceptatievoorwaarden verschillen per verzekeraar, dus het kan voorkomen dat je bij de ene verzekeraar wordt geweigerd, maar bij de ander niet. Kentekenhouder Ja Nee Uw e-mailadres ontvangst offerte Toelichting optioneel. Meld de verzekering het bij de rdw zodat de rdw de boete geeft en hoe hoog zal deze zijn indien sprake is van een boete. Jongere bestuurders nog steeds groter risico dan oudere bestuurders Uit cijfers van Assuralia blijkt dat jongere bestuurders gemiddeld nog steeds heel wat vaker beroep doen op hun autoverzekering dan oudere bestuurders. Blijkbaar had independer mij uit de verzekering gegooid omdat ik mijn maandpremie 7 dagen dit was altijd eerst 14 dagen na de eerste kennisgeving te laat heb overgemaakt.

Next

Geen autoverzekering meer te krijgen? Zo regel je de verzekering alsnog!

geen autoverzekering krijgen

Het kan zijn dat de verzekeraar hier een melding van maakt. Wie meerdere ongevallen heeft veroorzaakt, kan in de realiteit vaak geen verzekering meer krijgen of alleen tegen erg hoge tarieven. U heeft een prachtige auto. Nu heb ik me bij mijn oude verzekering allsecur aangemeld voor mijn nieuwe auto. Ik heb een oldtimer gestald staan.

Next

Autoverzekering geweigerd? Er is een oplossing

geen autoverzekering krijgen

Iets waar deze zelfde website mij goed bij heeft geholpen dus daar voor nogmaals dank. Als een voorgestelde premie of vrijstelling hoog is, is de verzekeraar verplicht u dat te melden. Ik krijg dus ook geen geld terug over de reeds betaalde verzekeringspremie vanaf begin dit jaar. Mij is zojuist precies hetzelfde gebeurd. Dus ze zeggen dat wij nooit betaald hebben, terwjl wij nog geld terug moeten krijgen? U kunt dan wel gewoon een auto kopen, maar u schorst het kenteken.

Next

Autoverzekering afsluiten? Verzeker je auto snel en goedkoop bij nowGo

geen autoverzekering krijgen

Hierdoor betaal je vaak meer premie omdat je minder rijervaring hebt. Meer details over de bovenstaande taken en de werking van het Fonds kan je terugvinden op de website van het. Dit jaar echter had ik mijn motor na het opheffen van de schorsing niet meteen in de wegverzekering gedaan vanwege het slechte weer. Ik weet dat het een verkeersovertreding is, maar ik vind die bedragen onredelijk hoog. Zelfs al is de premie hoger dan gebruikelijk, een dure verzekering blijft beter dan geen verzekering. Bij totalloss gaat nog wel de restwaarde van je auto van je vergoeding af. Cntact opgenomen met de verzekeraar en het werd uitgezocht.

Next

Ouder dan 70? Dan krijgt u geen autoverzekering meer

geen autoverzekering krijgen

Het kan ook voorkomen dat u een rijontzegging heeft gehad of dat uw verzekeraar uw motorrijtuig een te groot risico vindt. Autoverzekering tijdelijk stopzetten Ga jij bijvoorbeeld een tijd naar het buitenland en wil je je auto toch niet verzekeren? Zorg vooral dat je een goeie band hebt met je verzekeringsmakelaar. Per die datum heb ik de verzekering over laten schrijven. Mocht de verzekeraar de aanvraag afwijzen, dan zoeken wij uiteraard een alternatief voor u. U kunt ons bellen op 035-6265544 of u kunt uw eigen telefoonnummer sturen naar als u liever wilt dat u gebeld wordt door iemand die al op de hoogte is van uw situatie.

Next